Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Yoni Schelvis, het gezicht achter Yoni Schelvis Grafisch Ontwerp. Mijn bedrijf omschrijf ik als een jong, fris grafisch bureau met één missie: mijn opdrachtgevers verblijden (en verbazen) door nèt even wat extra resultaat te leveren, wat leidt tot langdurige samenwerking!

Creativiteit heb ik altijd al in mij gehad. Tijdens mijn tienerjaren vond ik het buiten schooltijden om erg leuk om te tekenen en foto’s te bewerken. Na de middelbare school ben ik de opleiding Marketing & Communicatie gaan volgen waar ik ook het vak grafisch vormgeven kreeg.
Mijn plezier in grafisch vormgeven is sindsdien alleen maar groter geworden.

Mijn tweede MBO opleiding heb ik op het Grafisch Lyceum in Rotterdam gevolgd. Op die school heb ik mijn grafische kwaliteiten nog meer kunnen verbreden en veel kennis opgedaan van docenten, bedrijven en medestudenten. Na in totaal 6 jaar op het MBO vond ik het tijd voor een volgende stap!

De kleine “zwarte” klusjes die ik toen wel eens deed werden er steeds meer, vandaar dat ik mij op 1 maart 2017 heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Na een aantal jaar werk ik nog steeds met veel passie en plezier aan uiteenlopende opdrachten voor verschillende bedrijven, particulieren en organisaties.